Curs SEO turism
Pe 9 mai 2012 a avut loc prima editie a Cursului SEO & Marketing online Turism, un training intensiv de SEO si marketing online dedicat oamenilor din turism. (Intra aici daca esti in cautarea unui curs de marketing online ce nu este nisat pe turism)

Scopul acestui curs este de a forma angajatii din industria turismului pentru a deveni forta de marketing online care va propulsa site-ul firmei in topul rezultatelor Google.

Cui se adreseaza

La acest curs vor participa in principal profesionisti din:

Agentii de turism
Companii aeriene
Hoteluri
Pensiuni
Transportatori
Operatori turism
Ghizi turistici locali
Firme de evenimente
Site-uri de turism
Scriitori din turism

Transforma vizitatorii site-ului in clienti

Cursul de SEO & Marketing online Turism va va ajuta sa intelegeti cum puteti atrage mai multi vizitatori pe site si cum ii puteti transforma in clienti fara sa cheltuiti sume imense in publicitate.

Ce este SEO?

SEO in turism este procesul de optimizare pentru motoarele de cautare astfel incat site-ul tau sa iasa in topul cautarilor atunci cand cineva cauta online: pachete turistice, camere de hotel, bilete de avion sau oricare alte produse turistice ca cele pe care le vinzi .

SEO in acest domeniu este important deoarece aproape 40% din toti calatorii care isi fac rezervari online folosesc motoarele de cautare precum Google pentru a gasi ceea ce vor sa cumpere.

Marketingul online al produselor turistice

Nu exista audienta mai mare decat cea pentru produsele turistice: intreaga lume. De aceea orice afacere din zona turismului poate creste enorm profitul printr-o strategie buna de marketing online.

Afla daca ai nevoie de acest curs

  1. Este site-ul tau pe prima pagina Google la cautari specifice legate de zona ta?
  2. Ai identificat cuvintele cheie cele mai profitabile pentru care trebuie sa apari in cautari?
  3. Ai suficiente linkuri care sa arate spre site-ul tau?

Daca ai raspuns nu la aceste intrebari probabil site-ul tau nu produce rezultatele dorite. Urmand cursul de SEO & Marketing online pentru Turism vei intelege cum sa castigi linkuri, gasesti cuvintele cheie profitabile si cum sa ajungi si sa te mentii primul in topul rezultatelor Google.

Inscrie-te acum cu doar 250 de euro / persoana!

Echipele mari ies in castig: reducere suplimentara de 10% pentru cel putin 3 persoane din cadrul aceleiasi firme.